• grootste aanbod
  • veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • snelle levering

stofzuiger onderdelen winkel logo

Kiyoh banner SOW 2

VK banner BLI SOW

Bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw Dyson stofzuiger heeft u het modelnummer of serienummer nodig. Wij helpen u graag zoeken naar het typeplaatje op uw apparaat waar u het modelnummer/serienummer op kan vinden.

Op bijna alle apparaten zit een typenummerplaatje waar het exacte modelnummer op te vinden is. Hieronder ziet u enkele voorbeelden, waar u het typenummerplaatje per apparaat kunt vinden en welke nummers u nodig heeft.
Het modelnummer bestaat vaak uit 2 letters in combinatie met 2 cijfers en soms nog 1 letter. Het serienummer en de cijfers onder de barcode zijn geen modelnummer of typenummer.

 

Waar kan ik het modelnummer en serienummer vinden van mijn stofzuiger?

Op bijna alle apparaten zit een typenummerplaatje waar het exacte modelnummer op te vinden is. Hieronder vind u waar het typenummerplaatje met het modelnummer en serienummer van uw Dyson te vinden is.

Het modelnummer/serienummer van de stofzuiger vind u meestal onderop of op de zijkant van de stofzuiger. Ook kan deze op de body van de stofzuiger zitten onder het reservoir.

Bij handzuigers zit het modelnummer vaak op de motor aan de binnenkant achter het filter of aan de buitenkant tegen de motor aan tussen de motor en het stofreservoir.

Modelnummer van uw stofzuiger gevonden?
Dan kunt u hier op zoek naar de onderdelen voor uw stofzuiger: stofzuiger onderdelen

Heeft u het modelnummer niet kunnen vinden dan helpen wij u graag verder: Contact